Om os

Om Pro Union

Pro Unions formål er at skabe bedre organisatoriske og økonomiske rammer for foreninger og initiativer på studiet Erhvervsøkonomi og projektledelse på Copenhagen Business School (Ha Pro). Gennem et fagligt fokus tilsigtes større opmærksomhed på de studerendes kompetenceprofil. Der søges samarbejde imellem erhvervslivet og de studerende på HA Pro, der sikrer muligheder for praktikpladser, studiejobs, sponsorater, kompetenceudvikling og lignende initiativer, der giver et fagligt, økonomisk og/eller socialt udbytte for nuværende og tidligere studerende på HA Pro.

HA Pro blev dannet i 2013. Allerede fra første årgang var HA Pro ualmindeligt velsøgt og krævede at højt karaktergennemsnit. Siden da har interessen og karaktergennemsnittet steget for hvert år. I år 2015 havde HA Pro tre årgange med en lang række studentredrevende initiativer, og i september resulterede dette i dannelsen af Pro Union.

 

Pro Union samarbejder med CA

CA er din karrierepartner og a-kasse både under og efter studiet. Få et bedre studieliv med gratis studiemedlemskab, mentorordning, hjælp til studiejobsøgning, netværk, advokathjælp, personlig feedback på CV og ansøgning og konkrete værktøjer som hurtiglæsning, InDesign & Photoshop. Alt det og meget mere er gratis, så længe du studerer.

Ved indmeldelse i CA modtager Pro Union DKK 50,00 for hvert nyt medlem, der udfylder feltet ’Anbefalet af’ med Pro Union.

Læs mere om CA på www.ca.dk/studiemedlem.